Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er i danske kroner inkl. 25 % moms.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Betaling

Du kan betale på følgende 5 måder:

 

Kreditkort

Vi accepterer kun Dankort og Visa-Dankort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved betaling med kort vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Andersen & Kristensen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS, og vi anvender ScanNet Betalingsmodul, som garanterer, at betaling med kreditkort i vores butik er sikker og certificeret af VISA.

 

Viabill

ViaBill der giver dig mulighed for at købe på afbetaling. Slip for at betale her og nu, og betal i stedet et mindre beløb pr. måned.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

MobilePay

Med MobilePay kan du betale via din smartphone på meget kort tid og helt sikkert.

 

Bankoverførsel

Du kan vælge at overføre beløbet direkte til vores bank. Så snart vi har registreret din indbetaling, sender vi varen.

Bank: Nordea, Køge

Reg. nr. 2233

Konto nr. 065 116 4052

Ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

 

Betaling ved afhentning

Bådehavnen 14, 4600 Køge

Når du vælger denne betalingsmåde, kan varen afhentes, når du har modtaget en mail fra os, hvori der står "Vi bekræfter hermed, at din ordre er blevet afsendt."

 

Levering

Vi leverer din ordre hurtigst muligt. Alle ordrer vil blive leveret indenfor 1-8 hverdage efter ordremodtagelsen.

 

Fragt

Andersen & Kristensens netbutik anvender Post Danmark, som leverer alle hverdage på leveringsadressen, og hvis du ikke er hjemme, kan pakken afhentes på posthuset. Prisen er kr. 50,00 i forsendelse.

Ved køb over 999,- DKK er fragten gratis.

 

Restordre

Hvis de bestilte varer ikke er på lager, vil disse blive sat i restordre til levering snarest muligt. Du vil i så fald blive kontaktet via e-mail med mulighed for at slette ordren i stedet for at afvente varens hjemkomst.

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail. Hvis du ikke har modtaget denne indenfor et døgn, bedes de kontakte os.

 

Danske manualer

Manualer forekommer som oftest ikke på dansk, køber kan ikke rette krav mod Andersen & Kristensen om, at disse skal leveres på et andet sprog. Du er altid velkommen til at kontakte os, vi vil være behjælpelige med at fremskaffe en dansk manual såfremt dette er muligt.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til sa@ak-skibselektronik.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Lithium Batterier.

I tilfælde af ønsket returnering, kontaktes Andersen & Kristensen I/S på: Sa@ak-skibselektronik.dk

 

Ingen fortrydelsesret

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om,

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene altid pr. bankoverførsel til den person, der er anført på fakturaen, husk derfor også at oplyse bankens navn, registreringsnummer (4 cifre) samt kontonummer eller IBAN-nummer.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Andersen & Kristensen Skibselektronik I/S

Bådehavnen 14

4600 Køge

Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, sender vi dig en pakkelabel, som du sætter på pakken og sender retur til os. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Varen sendes til:

Andersen & Kristensen Skibselektronik I/S

Bådehavnen 14

4600 Køge

Danmark

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. vedlæg venligst kopi af faktura/ordrebekræftelse i pakken for at fremme ekspeditionen. Vi anbefaler, at du benytter PostNord, når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Andersen & Kristensen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Særlige vilkår for reparationer:

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved: Mail - Sa@ak-skibselektronik.dk, Tlf – 40148775, Personligt på adressen Bådehavnen 14, 4600 Køge. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument/her Standardfortrydelsesformular

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret. Rimmelige omkostinger dækker f.eks over materialer, arbejdstid, transporttid.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på Tlf: 40148775 eller Mail: Sa@ak-skibselektronik.dk

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine kontaktoplysninger (Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse) til PostNord for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Andersen & Kristensen Skibselektronik I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på densea.net er Andersen & Kristensen Skibselektronik I/S

Som registreret hos Andersen & Kristensen Skibselektronik I/S har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til sa@ak-skibselektronik.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte

Andersen & Kristensen Skibselektronik I/S

Cvr. 11468241

Bådehavnen 14

4600 Køge

Danmark

Tlf: 40 14 87 75

E-mail: sa@ak-skibselektronik.dk

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04.02.20

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Dansea.net

Bådehavnen 14

4600 Køge

Danmark

Tlf: 40 14 87 75

E-mail: sa@ak-skibselektronik.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 12-02-2019